LOGIN

Waarom tandarts-tarieven.nl

Door onze tool voldoet u aan de richtlijnen van het NZA, bespaart u kosten, is uw informatievoorziening naar uw patient perfect op orde, straalt u professionaliteit uit en komt uw transparant over.

Ons tarievenoverzicht is zo ingericht dat het voldoet aan de voorwaarden van het NZA. Vanaf 2018 is men verplicht om de inkoopkosten van materiaal en techniek te publiceren en via onze tool is dat binnenkort zeer eenvoudig en dit zal tijdbesparend werken. Tevens zult u kosten besparen omdat uw baliemedewerkers direct kunnen doorverwijzen naar de website indien zij vragen/telefoontjes krijgen over de tandartstarieven.

U kunt kiezen uit tandartstarieven en/of orthodontie tarieven en er zijn ook engelstalige overzichten beschikbaar. De geldende tarieven worden jaarlijks automatisch geupdate zodat u hier nooit meer omkijken naar heeft.

Het overzicht is aan te passen in uw eigen website kleuren zodat het zeer professioneel oogt en de informatievoorziening naar de (potentiele) patient zeer toegankelijk is en zodoende perfect op orde is.

 Hoe werkt het?

De kleuren, grootte van de achtergronden, lettertype en de teksten kunt u zodanig aanpassen dat alles perfect bij uw website stijl past. Nadat het design klaar is klikt u op voltooien en ziet u een code verschijnen. Deze code implementeert op de plek waar u het overzicht wilt hebben en verder hoeft u niets meer te doen. U kunt ten alle tijden het design aanpassen als u bent ingelogd, de veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op de website.

 Voorbeelden widgets

Hieronder ziet u slechts enkele mogelijkheden hoe u het zorgvergoedingoverzicht kunt laten verschijnen. Letterlijk alles is mogelijk in welke kleur dan ook. Klik op de logo,s om te bekijken.