LOGIN

Over ons

 Missie

Tandarts-tarieven.nl is een label van Vechtstreek Media. Ons bedrijf Vechtstreek Media bedenkt en creeert tools die ondernemers en organisaties op hun website kunnen plaatsen. Een wereld om te ontdekken, te beïnvloeden en te delen. Samen met onze klanten en partners creëren wij kwalitatief hoogstaande, relevante en boeiende content die het voor onze klanten mogelijk maakt een betere dienstverlening en klantervaring te realiseren richting hun klanten.

 Strategie

Wij werken nauw samen met bedrijven, organisaties en brancheorganisaties en wij weten daarom wat er van ons verlangd om onze tools en dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken voor iedereen. Onze persoonlijke benadering van de ondernemers zorgt ervoor dat leden onze tools 'omarmen'. 

 Tandarts-tarieven.nl label

Via tandarts-tarieven.nl kunnen tandartspraktijken een overzicht van de tandartstarieven op hu eigen website plaatsen. Wij hebben aangepaste widgets beschikbaar die men heel eenvoudig in alle kleuren en stijlen in de website kan implementeren.

Om deze tool te realiseren hebben wij nauw samengewerkt met webbouwers en tandartspraktijken. De tandartstarieven Tool is dus zo geoptimaliseerd dat het voor, onze partners alsmede de patienten van onze partners, aan alle wensen voldoet.